2013-03-01
I april/maj flyttar jag tillbaka till min bostadsrätt i Danvikstull. Den 28 februari lämnar jag mitt boende på Nytorget. Alternativet var då att hyra ett rum/lägenhet i ca två månader. Det kändes trist så jag bestämde mig för att ägna två månade åt att hälsa på och nr man ändå håller på kan man ju skapa lite ramar för det.

Jag har flera backups så jag står inte på bar backe och tänkte att detta kunde vara ett kul sätt att få hänga med kul folk.

I mitt jobb som gycklare springer jag på en massa roliga och konstiga filurer. Många med ett särintresse för historia och vikinga/medeltiden. Andra som bara gillar rockmusik eller att hänga på festival, folk som spelar musik eller som jobbar 9-5.
Detta tänkte jag utforska.

Putte flyttar in innebär att jag möter upp på eftermiddagen och hänger på på det som händer. Träning, hämta barn på dagis, träffa syklubben, krogen eller vad det nu kan vara. Jag lånar din soffa under natten och dagen efter står jag till förfogande. På jobbet, i trädgården eller vart du nu tar vägen. En egen prao. Kanske behöver du hjälp med något, skjuts någonstans eller bara lite sällskap.

Jag bjuder på lunch och runt 15 skiljs vi åt. Jag får se mig omkring och har förmodligen haft roligare än om jag suttit själv i något rum i Farsta och du/ni har fått sällskap och kanske lite nytta av mig.

Jag tänkte blogga om saken, göra ett porträtt på soffägaren, utvärdera soffor och middagar, ta lite bilder och kanske lägga ut någon liten film.

jag tänker mig 3-4 nätter/vecka. Max 2 månader, dvs 8 veckor. Det blir max 32 soffor.

SÅ, har du eller känner du någon intressant person som har en soffa och 24 timmar till godo hör gärna av dig till mig.

info@creativeproduction.seInga kommentarer

Lämna en kommentar
Namn
E-post (visas inte)
Hemsida