2012-06-27
Sommaren är här? Högsäsongen har börjat och både maj och juni har varit fullt med jobb. Mestadels medeltidsfestivaler och jag har fått upptäcka en del nya sköna festivaler, Köpenhamn, Tönsberg och Oslo för att nämna några guldkorn. I Oslo slutade gästabudskvällen med att vi, kl 3 på natten, stod och spelade musik utanför hotellet mitt i stan med ett 20tal dansande norrmän omkring oss. Magiskt.

Det är mitt 17e år som gycklare och min 17e sommarturné och ännu har jag inte tröttnat på detta. Visst är det både nördigt, smalt och underligt med alla dessa fanatiska medeltidsmänniskor men samtidigt ser man sällan sådan glädje och kärlek på en och samma festival. Jag har aldrig sett eller hört om ett bråk i dessa sammanhang. Och då kan det vara 10.000 tals personer på en stor festival som tex Kungahälla eller medeltidsveckan.
Just nu är jag i huset på landet och pular med det sista inför premiären av vår Bibliska betraktelse som vi spelar i Wadköping på lördag. Det skall bli riktigt kul.

Jag avslutar med två glada nyheter. 1. Min gode vän Niklas har blivit pappa åt Astrid och det är riktigt kul. Ett stort grattis till er alla tre. 2. Mycket positiv respons på festivalen SoulRebelSweden som jag skall anordna tillsammans med Fia & Niklas (en annan Niklas) i slutet av sommaren. Vet du inte vad det är tycker jag att du skall kolla upp det :-) //Kärlek & respekt

Inga kommentarer

Lämna en kommentar
Namn
E-post (visas inte)
Hemsida