2012-03-31
Mars,
månad började på bästa sätt med en vecka Chamonix tillsammans med min bror och ett gött gäng från Göteborg. 6dagars underbar skidåkning varav 4 i strålande sol och blå himmel. Det var min första resa till The Alps men inte min sista. Vad har jag gjort i Åre i alla år? Jag trodde jag skulle vara tröttare av all åkning men tydligen var formen god och ben och kondis höll hela veckan. Det tar ca 2 timmar med flyg från Arlanda och sen en styv timme med buss.
Efter några dagar i Frankrike var det läge att vila upp sig på landet några dagar. Sedervanligt styltagerande utanför Casino Cosmopol innan det var dags för årets största event.
När jag flyttade till Stockholm från Norrköping någonstans 2000 så arbetade jag som box och spinninginstruktör. Så när jag kom till storstan gick jag runt på gymmen och kände av stämningen och fastnade endast för ett gym där jag ville jobba. Jag sade att jag var bra och dom köpte det. Det var Jonas Sandströms kedja Workouten som sen blev nJoy. Jonas som är för mig en stor inspirationskälla med sin entreprenörskap, jobbar sen ett tag tillbaka med ett projekt som heter MOOD Sthlm . Jag har hjälpt honom med artister vid några tillfällen förr, tex när han invigde sitt KOLONI Garden i Sickla. Nu skulle han senaste projekt MOOD invigas, 4000 pers på gästlistan, Micke Bindefeld höll i gästlistan och eventet i sig. Galet stort och jättekul. Vi var totalt 12 artister + 4 doormans. Festen blev galet bra och hela invigningshelgen löpte smärtfritt. Ca 40000 besökare första dagen. Och jag gillar verkligen Mood, som många besökare sa, det känns lite utomlands.

Efter en intensiv helg var det dags att fokusera lite på sommarens turné som börjar fyllas på ordentligt. Niki, David och jag i Gycklarkvmpaniet Bastardus SaNs åkte ner till stugan och spånade och bondade genom trädgårdsarbete och sent häng med vin och goda ostar i 4 dagar. Riktigt soft och många nya tankar och idéer kring sommarens föreställningar. Bland annat en Commedia/clown/bouffonföreställning baserad på Shakespeares Romeo & Julia. En intensiv och kul arbetsmånad till ända.

/Putte

Inga kommentarer

Lämna en kommentar
Namn
E-post (visas inte)
Hemsida