Gycklarkompaniet Bastardus SaNs.
Etb. 101010 10:10

Läs mer om oss på facebook

GYCKLARE Sägs vara världens äldsta yrke. Gycklarna har sedan medeltiden roat och skrämt folket. Då var dom vad vi idag kallar för skvallerpress. Dom for land och rike runt och spred falskheter och förtal om präster kungar och annat fint folk. Idag ser arbetsbilden lite annurlunda ut. 2010 lades Gycklargruppen Jauvet ner och ur askan kom elden och Putte tillsammans med Niki Lazarevic startade Gycklarkompaniet Bastardus SaNs

Från 10-90 minuter soloshow eller i samarbete med andra artister.Gycklarna i Bastardus har också flera års erfarenhet som tornérspelsspeaker och jobbat för många av Sveriges ledande grupper och festivaler.
ett jävligt skönt AB och Patrik Elgh kan även erbjuda helhetslösningar på medeltida tornérspel i samarbete med Sveriges främsta riddare.

Kontakta Patrik för detaljer och bokning på putte.gycklare@gmail.com eller +46 (0)70 - 231 50 90 .

Bastardus SaNs
består av sex gycklare som med en medryckande spelstil som hämtar inspirationen från clown, gatuteater och commedians direkta publikmöte spelar stort som litet för alla åldrar, samtidigt vilket är unikt.

Våra sagor med fokus på satir, eller våra eldshower, fakir, sång, magi och urdumma akter skapar alla en atmosfär på scen som får publiken att känna sig delaktiga och närvarande på scen men ändå behålla det trygga avståndet.

Gyckel som gyckel var förr. Gycklarkompaniet Bastardus SaNs är ett modernt artistkompani vars spelstil blandar fritt från teknikerna Clown, Commedia, Buffon och ImproComedy. Vi levererar snabb och träffsäker underhållning till alla sorters event och festivaler och har så gjort i olika grupper sedan 1998. Från Dramatens Stora Scen till barnfängelser i Burma.Underhållning för folk med bra smak. Gycklarkompaniet Bastardus SaNs är ett modernt artistkompani vars spelstil blandar fritt från teknikerna Clown, Commedia, Buffon och ImproComedy.
Vi konsulterar gärna i andra frågor rörande medeltida underhållningMedlemmar:
Patrik Elgh,
med en magisterutbildning i clown på teaterhögskolan i Stockholm plus 15 högskolepoäng till i clown. Text. Publik. och 10hp i Commedia på samma skola gör honom till Sveriges mest högskoleutbildade clown, som bl.a 2007-2008 setts som gycklare på Dramaten i "Kärlek & Politik", som Archibald och Häng i Pc Jersilds Gycklarnas Hamlet på 3 Backar, som Kunden i Bomullsfältens Ensamhet av Coltes på Teater Versus, Singlar på Stadsteatern och i 100 tals föreställningar med Gycklargruppen Jauvet, han har gjort flertalet volontäruppdrag med Clowner utan gränser till Burma, Moldavien och Estland, genomfört över 1000 event som artist och projektledare för bl.a Cirkus Cirkör, Fantastiska Nöjen AB, Showbusiness Event , Circus Arts m.fl och han startade och drev gycklargruppen Jauvet 95-10. Han driver även framgångsrikt Varietékonceptet "En Jävligt Skön Kväll" i Göteborg Stockholm och Visby.

Niki Lazarevic,
utbildad skådespelare vid Neighborhood Playhouse school of the theatre i New York. Niki har man kunnat se på Dramaten, Stadsteatern, på film och tv och den gode lyssnaren har hört honom dubba filmer som Toy Story 2 och Järnjätten m.m. Han har även medverkat i flertalet pjäser och musikaler på mindre teatrar, såsom Bernardas Hus, och även som speaker, t.e x för Guldbagge Galan 2006. Niki har arbetat som gycklare främst i Gycklargruppen Jauvet 00-10 och som show och eventartist för bl.a Jens Bengtsson Nöjesbyrå AB, Cirkus Cirkör, Fantastiska Nöjen och Showbusiness Event. Niki har även startat skivbolaget Pernik Produktion som bl.a producerade David Sandmarks album ”Tänk om man var från USA”

David Skogman,
musiker, skådespelare och improvisatör.Utbildad vid Calle Flygare teaterskola i Stockholm. David driver framgångsrikt bandet Katten Skogmans Orkester och har jobbat i flera år som skådespelare på Junibacken i Stockholm.

Björn Andersson,
kommer att fungera som musiker på diverse föreställningar under sommaren 2013 och 2014. Björn är musiklärare och frontfigur i Katten Skogmans orkester. Spelar som impromusiker på Stockholms improvisationsteater mm

Läs mer om oss på facebook